Podziel się wrażeniami!
Cześć, Mam problem z amplitunerem, w trakcie słuchania radia, sam po pewnym czasie wyłącza się. Najczęściej pojawia się opis TV na wyświetlaczu (przełączenie na TV), następie Muting i po chwili gasi się. Nie ma reguły po jakim czasie następuje wyłączeanie czasami po 5 min, czasami po 30 min. Zauważyłem, że jak odłącze kable HDMI od TV i BlueRay to problem znika. TV i BR również Sony. Rozłączenie amplitunera występuje tylko jak TV jest wyłączony, jak oglądam TV lub Sat, taki problem nie występuje. Dodatkowo po wyłączeniu amplitunera sam potrafi się uruchomić i wyłączyć kilkukrotnie.
Czy ktoś mia taki problem??
Witam,
Najpierw spróbuj pozmieniać ustawienia BraviaSync. Jak to nie pomoże przywróć poszczególne komponenty do ustawień fabrycznych i sprawdź ponownie.
Pozdrawiam
cześć, mam podobnie.
usunałes problem?
Witam,
Czy w amplitunerze macie najnowsze oprogramowanie?
Pozdrawiam
Cześc ja mam podobny problem , z tym że dotyczy soudbara Sony HT ST5000 i telewizora Sony KDL 85x polaczenie pzrez Bravia sync kablem HDMI ARC.. Podcza słuchania muzyki na soundbarze przy wyłaczonym telewizorze co jakiś czas wlacza sie napis TV i funkcja mutung. Problem dotyczy polaczenia Bravia sync. - jeśli chces słuchac muzyki na amplitiunerze to musisz wyłaczyć funcje Bravia sync w telewizorze. i wtedy wszystko dziala poprawnie. Do odtwarzania dzwieku z telewizora przez amplitiuner ponownie musisz wlaczyć Bravia sync. Trochę to lipne ale na bezproblemowe dzialanie obu urzadzeń - sluchanie muzyki prze amplitiuner przy wyłaczonym telewizorze bez ingerencjiw Bravia sync ) widać Sony nie stać, nie potrafia rozwiazac tego problemu.