anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BDP6700s

profile.country.PL.title
czarny351
Poszukiwacz

BDP6700s

Witam! Nie ma dźwięku w odtwarzaczu - co robić ? W dniu wczorajszym działał poprawnie, odtwarzał YT , Netflix czy płyty .

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Zrób reset kina niestety wiąże się to z tym, że musisz postawiać od nowa wszystkie ustawienia - strona 38 niniejszej instrukcji:

https://www.sony.pl/electronics/support/res/manuals/4579/5d56bdf93ec59e4b2aa73711b8ecf75c/45796703M....

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
czarny351
Poszukiwacz

Dziękuje za info, wcześniej już po wysłaniu zapytania , przez prawie 1 godzinę dokonałem restartu BDP ,jak i sieci wifi. Po wielu próbach uzyskałem oczekiwana funkcjonalność. Prz okazji mam pytanie czy Sony nie może wrócić do funkcjonalności smart tv w odtwarzaczach ? Pozostały tylko Netflix, YT, a Player czy Ipla posiadają oprogramowanie sprzed kilku lat. Teraz pojawiła się informacja o wyłączeniu vod TVP .

Wysłane z iPada
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Za treść zawartą w aplikacjach odpowiadają ich dostawcy czyli w tym przypadku Ipla oraz Player. Co do vod TVP nie wiem co jest przyczyną ich wyłączenia, ale mam nadzieję, że Sony wyda w tym temacie oficjalny komunikat. Sprawa dotyczy nie tylko odtwarzaczy ale również niektórych telewizorów.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
czarny351
Poszukiwacz

Dziękuję za wyczerpującą informację , pozdrawiam Janusz

Wysłane z iPada